USLOVI ISPORUKE

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Macron možete odabrati:

-Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu

-Porudžbina na zahtev

 

REGULARNA ISPORUKA

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, isporuku možete da očekujete u roku od 5 dana.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Macron), pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 011/357 -43-97. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

 

CENA ISPORUKE

Minimalna vrednost porudzbine na macron.rs je 1.000 RSD, a isporuka je besplatna za sve porudzbine preko 3.000 RSD..

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

PORUDŽBINA NA ZAHTEV

Porudžbina na zahtev je opcija da proizvode koje ste kupili u našoj online prodavnici budu isporučeni u roku od 30 dana od dana porudžbine.

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li su traženi artikli dostupni. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Preuzimanje pošiljke

Kada Vaša pošiljka stigne u maloprodajni objekat, obavestićemo Vas putem elektronske pošte da je možete preuzeti lično ili Vam poslati na adresu koju ste uneli prilikom poručivanja.

 

PORUDŽBINA NA ZAHTEV ISPORUKE

Minimalna vrednost porudzbine na macron.rs je 1.000 RSD, a isporuka je besplatna za sve porudzbine preko 3000 RSD.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.